Бондинг

красиви и естествени

Бондингът е сравнително нова и популярна стоматологична процедура. В буквален превод тя означава „залепване“. Върху зъбите с неправилна форма или размер, се залепва композитен материал за коригиране на дребни до средни несъвършенства. Несъвършенствата биха могли да са от всякакъв тип – кариеси, несполучливи пломби, счупвания по зъбите, диастеми, неправилна конструкция, големина и подредба на зъбите. Едно от най-големите предимства на бондинга е, че няма нужда от изпиляване на зъбите или то е минимално.

Процедурата е напълно безвредна.

Това на колко зъба може да се приложи процедурата, се определя след преглед и консултация.

Първоначално се прави така нареченият Smile Design ????, който представлява предварителен проект на това как би могла да изглежда Вашата усмивка след бондинг. Той е резултат от екипна работа на зъболекар и зъботехник. Този проект може да бъде „изпробван“ и директно в устата на пациента. След като установим индивидуалния план за бондинга, пристъпваме към поставянето на кофердам. Това представлява бариера, която изолира всички зъби, над които ще се работи. По този начин се увеличава качеството, бързината и трайността на процедурата.

За да увеличим качеството на работа в нашата клиника, ние работим с дентално увеличение(лупи)????, за да може да изградим правилно всеки един детайл до милиметъра. Също така работим с материали от най-висок клас – от композитни материали до полирни сетове от Axis.