За нас

Основана през 1992 год

Allure Aesthetics

Allure Aesthetics е основана през 1992 год. от Д-р Манолов в град Сливен.Малко по-късно екипът ни отваря още една клиника в град София. Повече от 30 години работим за здравето, красотата и усмивките на нашите пациенти.
В Allure Aesthetics работят специалисти в различни области. За нас е важно да осигурим на нашите пациенти максимално богата палитра от специалности. Клиниките ни разполагат с Доктори в следните области: Естетична медицина, Обща стоматология, Естетична стоматология, Орална Хирургия, Лицево-челюстна хирургия, Пластична хирургия-лице, шия и деколте, Имплантология, Ендодонтия и Ортопедия. Всяка година Докторите ни увеличават уменията и познанията си чрез посещаване на различни конгреси, семинари, обучения в страната и чужбина, обменяйки опит с най-добрите в света.

С повече от 30 години опит

Красотата има две лица

Качеството на лечение е на първо място. За това държим да сме запознати с най-новите техники и да Ви осигуряваме най-добрата апаратура и продукти. Allure Aesthetics София притежава 2 напълно оборудвани кабинета за Стоматология, Естетична медицина и Хирургия. Allure Aesthetics Сливен има 4 напълно оборудвани кабинета. Материалите и техниката, която Ви предлагаме е от най-висок клас-марки, наложили се на пазара като най-добрите. При нас ще откриете Немското, Швейцарското, Френското и Американско качество.

Нашият Екип Специалисти

Екипът ни от висококвалифицирани специалисти ви оказват най-добрата грижа, от която се нуждаете.

Дентални и Естетични Центрове

Не се колебайте да се свържете
директно с нас

Контакти

#dp-social-icons-661fc860cd105-1139.social-icons a {border-color:#ffffff;}#dp-social-icons-661fc860cd105-1139.social-icons a:before {color:#ffffff;}