FORMA – Радиочестотен лифтинг за лице

неинвазивен радиочестотен лифтинг

Какво представлява FORMA?
Forma е апаратна процедура за радиочестотен лифтинг – един бърз, безболезнен и без възстановителен период метод за подмладяване на кожата на лицето. Стимулира естествените процеси на регенериране и подмладяване на кожата. Също така помага за лифтиране, както и за изглаждане на бръчки и фини линии.

FORMA работи с двуполюсна радиочестота, която прониква в кожата в дълбочина. По този начин дълбоките слоеве на тъканта се затоплят, като тази топлина стимулира естествения синтез на нов колаген и подобрява еластичността на кожата за дълго време. Тя е любима процедура на хората, които търсят естествен подход за подмладяване на кожата безболезнено и без убождания.

Кои зони могат да се третират?
Forma  може  да се използва както на лицето, така и за малки части от тялото. Най-търсените зони по лицето са челото, бръчките около очите, горни и долни клепачи, назолабиални гънки, бузи и шия. При тялото, можете да третирате горната част на ръцете, колена, горната част на корема и други малки области, които се нуждаят от подобрения. Използва се безопасно за всички типове кожа.

Показания:
✓  Лифтинг ефект на кожата на лицето
✓  Повлиява фини линии и бръчици
✓  Стягане на кожата

Какво е усещането по време на процедурата?
Forma е безболезнена процедура с минимално време за възстановяване. По време на процедурата повечето клиенти усещат затопляне на третираното място. След процедурата има леко зачервяване в третираната зона, което отшумява в рамките на няколко минути до час.

Колко време трае една процедура?
При провеждането на процедурата, лицето се разделя на 6 по-малки зони, като една зона се обработва 5-10 минути. Процедурата на цялото лице трае около 1 час.

Колко сесии са необходими, за да се види добър резултат?
Препоръчваме 6-8 процедури на една и съща зона, за да се постигне наистина видим и добър резултат. Разбира се, броят на процедурите е строго индивидуален и зависи от състоянието на кожата и способността на организма да се саморегенерира. След серия от процедури клиентите забелязват изглаждане на бръчките по кожата им, повдигане и оформяне на контура на лицето.
Извършва се една процедура седмично. За поддръжка се препоръчва една процедура FORMA на всеки 1-3 месеца.
Възможно е да се поддържат резултати, постигнати с Morpheus8, чрез една сесия FORMA на всеки 1-3 месеца.

Противопоказания
✓  Всички общи медицински противопоказания за процедури на кожата
✓  Пейсмейкър или вътрешен дефибрилатор
✓  Метални и синтетични импланти и филъри (силикон)
✓  Повърхностни биологични импланти и филъри

Може ли forma да се използва в комбинация с други процедури?
Да, Forma може да се използва в комбинация с повечето лазерни и инжекционни процедури за лице и тяло, като е необходимо да има отстояние от тях около 2 седмици.

Какво да правя преди и след процедурата?
Преди процедурата е хубаво да не сте се излагали обилно на слънце поне ден-два. След процедурата препоръчваме да избягвате интензивните слънчеви бани в рамките на 2-3 дни. Също така съветваме да поставяте слънцезащитен крем с SPF 50+ и да хидратирате добре третираната зона. Грим може да се нанася веднага. Силно затоплящи SPA процедури като сауна и парна баня също е добре да се избягат ден-два след процедурата.

Ценоразпис

  • Лице

    250 лв.

  • Шия

    200 лв.

  • Деколте

    250 лв.